szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megtetszett a Telenornak a Vodafone nemrég bevezetett feltöltőkártyás tarifája, így hát ők is a 19-es szám jegyében jöttek ki egy díjcsomaggal.

A Telenor MyMinute tarifával a feltöltőkártyás ügyfelek hálózaton belül, illetve bármely más belföldi mobilhálózatba és normál díjas vezetékes hálózat irányába is egységesen 19 forintos percdíjjal beszélhetnek, valamint szintén 19 forintért küldhetnek sms-t belföldi hívószámra. A mobilnetért külön kell fizetni.

A Telenor újdonsága lényegében egy az egyben ugyanazokat a feltételeket biztosítja, mint amit a Vodafone által októberben bevezetett Tuti díjcsomag, amelyhez hasonlót egy hónapra rá a Telekom is elérhetővé tett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Szabó M. István Tech

Taccsra teheti a kormány a feltöltőkártyás telefonokat

A feltöltőkártyás telefonpiac végre megpezsdülni látszott, de a terrorelhárításra hivatkozva megszavazott törvénymódosítás rendőrállami kontrollt követelt, és tönkreteheti azt is, amihez amúgy a terroristáknak nem volt köze.

hvg.hu Tech

Ha feltöltős SIM-kártyája van, önt is érintik az új szabályok

Komoly szigorítás jön a feltöltős SIM-kártyáknál, néhány hónappal azután, hogy kiderült: bűnözők, köztük terroristák, 200 ezer kártyát vásárolhattak úgy, hogy az sem a szolgáltatóknak, sem a hatóságoknak nem tűnt fel. Korlátozzák az egy ember és egy cég által birtokolható kártyák számát, és ellenőrzik a már meglévő ügyfelek személyazonosságát is.

Meghalt Vojnik Mária, az egykori MSZP-kormány egészségügyi államtitkára

Meghalt Vojnik Mária, az egykori MSZP-kormány egészségügyi államtitkára

Hagyomány, egy apró csavarral: így teheti különlegessé az ünnepi menüt!

Hagyomány, egy apró csavarral: így teheti különlegessé az ünnepi menüt!

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem lesz több új Samsung Galaxy Note telefon

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem lesz több új Samsung Galaxy Note telefon