szerző:
hvg.hu

Dupla haszon, ha mindig a kezünk ügyében van egy toll, amellyel nemcsak információt tárolhatunk, hanem akár tölthetjük is a telefonunkat, ha az éppen lemerülne.

Manapság már ritkán hordunk magunkkal tollat, holott időnként azért jól jöhet ez az eszköz. Viszont ha tudjuk, hogy esetenként akár az okostelefonunk működése függ tőle, akkor biztos hogy mindig ott lesz nálunk, lévén könnyű, kevés helyet foglal, akár zsebben, akár táskában hordható.

Erre gondolhattak a ChargeWrite nevű iróeszköz ötletgazdái is, ugyanis egy olyan többcélú tollat készítettek, amelynek a legfőbb funkciója, hogy vésztöltőként szolgál. Emellett ha kell, érintőceruza, de meg lehet vele tisztítani a képernyőt, sőt a + jellel megkülönböztetett változat még egy 16 GB-os flash drive is, azaz jól jön, ha egy filmet vagy fotókat vinnénk magunkkal valahova.

©

A ChargeWrite a számítógép USB portjáról tölthető fel, és egy teljes feltöltéssel több órányi pluszbeszélgetést, netezést, filmnézést ad a lemerülni készülő telefonnak. Mind androidos telefonokhoz, mind iPhone-okhoz (Lightning port) használható.

©

A ChargeWrite az Indiegogón mutatkozott be, és a 10 ezer dolláros célösszegnek már több mint az ötszöröse össze is jött rá. Az egyszerűbb változatot 29 dollárért, a + változatot 39 dollárért kapják majd meg májusban a támogatók.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!