szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bármilyen szöveget a lehető leggyorsabban, és természetesen regisztráció nélkül közzétehet ezen az oldalon. Linket is kap hozzá, így bárhol megosztható a bejegyzés.

Egy-egy személyes vagy éppen szakmai írást is nyugodtan és gyorsan, vagyis név és regisztráció nélkül lehet közzétenni a txt.fyi oldalon. És ami pörgősebbé teszi a szolgáltatást: 1 kattintás az egész, tehát semmilyen formázási lehetőség nincs rajta.

©

Vagyis az oldalra kell lépni, be kell másolni/írni a szöveget az üres szövegdobozba, majd a “Publish” feliratra kattintani.

Ezután meg is jelenik az írás, méghozzá egy új linken, amit csak ki kell másolni, és így bárhol megosztható a bejegyzés.

©

Amennyiben hasonlóan anonim, gyors és egyszerű, de azért minimális szerkesztési lehetőséget is kínáló felületet keres az írásaihoz, akkor ide kattintva talál is egyet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Olaszország több mint felét ismét zárlat alá helyezik

Olaszország több mint felét ismét zárlat alá helyezik

1000 képkocka/másodperc sebességgel rögzítették, hogyan működik egy régi, filmes videokamera

1000 képkocka/másodperc sebességgel rögzítették, hogyan működik egy régi, filmes videokamera

Igazi otthonmaradós idő lesz a jövő héten

Igazi otthonmaradós idő lesz a jövő héten