szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy nem is túl drága kiegészítővel, egy rugalmas telefontokkal DSLR fényképezőgéppé alakíthatjuk át az iPhone-unkat.

Bár az iPhone-ok kamerája közismerten a legjobb okostelefonos képkészítők közé tartozik, azért nem vetekedhet egy igazi, profi fényképezőgéppel. A Bitplay cégnél viszont úgy gondolták, hogy elég egy megfelelően tervezett tok ahhoz, hogy máris ilyesfajta kamerává válhasson az iPhone 7.

A Snap! 7 tok maga nem drága (53 dollár - iPhone 7 Plus, illetve 50 dollár – iPhone 7) és kedvező ergonómiát kínál a fotózás szerelmeseinek. Az iPhone-okon ugyan van egy kvázi exponáló gomb (a hangerő gombja), azonban ennek elhelyezkedése nem a legideálisabb a fotózás során. Nem úgy a tokon lévő fizikai exponáló gombé, ugyanis ez a kamera átellenes oldalán és alul található, így igazán kézre esik, és nem zavar be képkészítéskor.

©

A vékony és könnyű tokhoz további kiegészítő lencsék is vásárolhatók, többek között egy HD széles látószögű objektív, de van még 3x teleobjektív, makrolencse és körkörös polarizátor is. Ezeknek az ára eltérő, aki valamennyit megveszi, annak picit mélyebben kell a pénztárcába nyúlnia, a számlán ugyanis valamivel több lesz, mint 300 dollár, átlagos használathoz azonban elég egy-két plusz lencse, ami legfeljebb 100 dollár lehet. A tokon van még egy menet is, így a telefon bármilyen szabványos állványra illeszthető.

A Snap! 7 rugalmas anyagból készült, egyszerűen rátehető a telefonra, és levehető róla, ami azért fontos, mert telefonálni nem igazán kényelmes akkor, ha a készüléken van. Online lehet megrendelni a Bitplay weboldalán, és még ebben a hónapban szállítják.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
EUobserver: A járvány komolyan árthat a kelet-európai populistáknak

EUobserver: A járvány komolyan árthat a kelet-európai populistáknak

Egyre nagyobb a káosz Észak-Írországban

Egyre nagyobb a káosz Észak-Írországban

Bezárt a 120 éves Jeliszejevszkij élelmiszerbolt

Bezárt a 120 éves Jeliszejevszkij élelmiszerbolt