szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kellemetlen pillanatokat előzhetünk meg, ha ezzel az iPhone-os alkalmazással akkor írunk meg később elküldendő üzeneteket, amikor épp eszünkbe jut, majd értesítést kérünk róla arra az időpontra, amikor el kell küldeni.

Születésnapok, névnapok, vizsgák, ballagások, ünnepek és egyéb fontos események kapcsán jól jön, ha bebiztosítjuk magunkat egy alkalmazással, és sosem felejtünk el a megfelelő időben az alkalomra írt üzeneteket elküldeni. Ebben segít az iPhone-ra és iPadre ingyen letölthető Scheduled.

Csak engedélyezni kell az értesítéseket, majd a “Create Message” feliratra kattintva máris megírhatjuk előre az üzenetet, amit később szeretnénk elküldeni. Legfelül, a “To Whom” feliratnál kell kiválasztani kontaktjaink közül, hogy kinek küldenénk az SMS-t, e-mailt vagy egyéb üzenetküldő alkalmazáson keresztül írt üzenetet.

©

Alatta maga az üzenet írható meg, lejjebb a pontos időpont választható ki, illetve a “Repeat next year” opció bekapcsolásával minden évben kérhetünk emlékeztetőt az üzenetre. Legalul pedig a “Send with” opcióval kiválasztható, hogy milyen alkalmazással küldenénk majd az üzenetet.

Ezután a “Schedule” feliratra kattintva el is menthetjük a beállításokat, majd a kiválasztott időpontban jön egy értesítés. Erre kattintva az előre megírt üzenethez jutunk, amit már csak el kell küldeni a “Send” gombra kattintással.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Halott jelölt nyert választást egy román községben

Halott jelölt nyert választást egy román községben

Teljesült az álom, 25 év után újra BL-főtáblán a Fradi

Teljesült az álom, 25 év után újra BL-főtáblán a Fradi

Menesztették a Mainz vezetőedzőjét, de állítólag nem Szalai Ádám ügye miatt

Menesztették a Mainz vezetőedzőjét, de állítólag nem Szalai Ádám ügye miatt