szerző:
hvg.hu

Dummyként emlegetik a belül üres készülékeket, ilyeneket tesznek néha biztonsági okokból az üzletekbe. Legutóbb a már nagyon várt iPhone 8 dummyjának képei bukkantak fel az egyik közösségi oldalon.

Az év egyik legizgalmasabb okostelefonja lehet az iPhone 8, amelyről most képek szivárogtak ki, a maga fizikai valójában meg lehet tekinteni, hogy milyen is lesz. Az egyik twitterező, Benjamin Geskin oldalán tűntek fel a képek, amelyek állítólag a Foxconntól érkeztek. Egy CNC modellről van szó, de a MacRumors is megjegyzi, hogy mivel a forrás nem ellenőrizhető, legyen bennünk némi fenntartás.

©

A lekerekített kijelző, a korábbi kiszivárogtatásoknak megfelelően, éltől élig tart, a keret szinte nem is látható. A hátoldalon ott van a duplakamera, viszont a korábbiakkal ellentétben, most már függőleges az elrendezése. Nem látunk viszont ujjlenyomat-olvasót (az előlap alá kerül?), és hiányzik az Apple logó is, bár ez egy ilyen modellnél előfordulhat. Bal oldalra került a hangerő- és a némítógomb, míg jobbra a bekapcsológomb és a SIM tálca. A bekapcsológomb némileg hosszabb annál, mint amit megszoktunk.

A twitterező további részleteket is közöl (feltehetően a Foxconnhoz kapcsolható forrástól), amely szerint az iPhone 8 ugyanolyan vastag és méretű lesz, mint az iPhone 7. A fémkeret űrfekete színű lesz. Veskin sematikus rajzokat is megosztott a twitterezőkkel az új iPhone-ról, ezen jól láthatók a kijelző teteje alá rejtett komponensek. Még a belső struktúráról is voltak információi.

Ha értesülni szeretne az új iPhone-nal kapcsolatos fejleményekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!