szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár az amerikai T-Mobile dédelget olyan terveket, hogy teljes 5G lefedettséget hoz saját nemzete számára, az alábbi videó annyiban lehet bárkinek informatív, hogy bepillantást nyújt az 5G lehetőségeibe. És ki tudja, lehet, hogy előbb-utóbb nálunk is megvalósul.

A tervek szerint globálisan 2020-ra válthatná le az ötödik generációs vezeték nélküli mobilhálózat (5G) a jelenlegi 4G technológiát. Az idei MWC-n már látható is volt, mire képes az új kommunikációs szabvány – a részletekről itt olvashatnak. Arról pedig, hogy mi minden jöhet együtt az 5G-vel ebből a cikkünkből tájékozódhatnak.

Az amerikai T-Mobil, az ország ottani harmadik legnagyobb szolgáltatója, a teljes 5G-s lefedettségben gondolkozik, és addig is, amíg ez megvalósul, szeretné minél jobban megbarátkoztatni a felhasználókat az új technológiával. Ennek részeként néhány napja egy rövid kis videót posztolt ki a YouTube-ra, amely azt mutatja, milyen lehetne az élet, ha 5G hálózat venne körül. A kiterjesztett valóság (AR) használata mindennapossá válhatna, a drónok közvetlenül az ajtónk elé tennék le a csomagokat, interaktív óriásplakát figyelmeztetne, ha elektromos autónkat tölteni kell, a kocsi szélvédőjén pedig mindig a legaktuálisabb információk jelennének meg.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Minden második eladott BMW már SUV Magyarországon

Minden második eladott BMW már SUV Magyarországon

A koronavírus 1,13 évvel csökkentette a várható élettartamot Amerikában

A koronavírus 1,13 évvel csökkentette a várható élettartamot Amerikában

Történelmi pillanat: repülőről küldtek műholdakat az űrbe

Történelmi pillanat: repülőről küldtek műholdakat az űrbe