szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Mostantól minden számhoz és albumhoz egyedi, QR-kódhoz hasonló jelzés tartozik a Spotify-on, így a mobilokkal egy pillanat alatt megtalálhatjuk és elindíthatjuk az ismerőseink által ajánlott slágereket.

A zenék megosztását és lejátszását QR-kódok mintájára tette sokkal egyszerűbbé a Spotify. Mostantól ugyanis minden számhoz és albumhoz tartozik egy hangsávra emlékeztető, egyedi Spotify-kód, amit mobillal be lehet olvasni.

©

Aki ajánlja a zenét, annak csak a szám/album melletti három pontra kell kattintania, és megjelenik a Spotify-kód. A másik félnek a beolvasáshoz csak a keresés menübe kell lépni, ott a kamera ikonra kattintani, a kód elé tartani a mobilt, és automatikusan indul is az adott szám vagy album lejátszása.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!