szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hétfőn komoly működési zavar lépett fel a Skype-nál: sokan nem tudnak bejelentkezni, vagy ha igen, képtelenek az üzeneteket elküldeni/fogadni. Világméretű problémáról van szó.

Hétfő óta komoly nehézségekkel küzd a Skype, a Microsoft pedig még kedden sem tudta elhárítani a működést akadályozó hibát/hibákat. Miután hétfőn órákon keresztül állt a szolgáltatás, a fejlesztők a Skype blogján és Twitteren is jelezték, tudnak a problémáról és már dolgoznak rajta. Maradéktalanul megoldani azonban mostaniág sem sikerült, és mivel a baj világméretű, ezért a magyar felhasználóknál is kiesés tapasztalható.

A felhasználók hétfőn arra kezdtek panaszkodni, hogy nem tudnak bejelentkezni, vagy ha igen, akkor sem küldeni, sem fogadni nem tudnak üzenetet. Ezen felül hiba lépett fel a csoportos hívásnál, illetve nem lehetett új partnert hozzáadni a kontaktlistához.

Hogy pontosan mi okozza a hibát, azt egyelőre nem lehet tudni. A TechCrunch szerint rendszerhiba lehet a háttérben, de az sem kizárt, hogy támadás érte a Skype szervereit. Egyelőre arról sincs hír, a Microsoft miként próbálja elhárítani a bajt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Belebukott a holland kormány a családtámogatási botrányba

Belebukott a holland kormány a családtámogatási botrányba

Magyarországra is elhozza a Samsung a legolcsóbb 5G-s telefonját

Magyarországra is elhozza a Samsung a legolcsóbb 5G-s telefonját

Operatív törzs: A hétvégén megkezdik az oltást a 100 főnél nagyobb idősotthonokban is

Operatív törzs: A hétvégén megkezdik az oltást a 100 főnél nagyobb idősotthonokban is