szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egyelőre még nem tudni, hány OnePlus 5 felhasználót érint egy igen kellemetlen hiba, ami kritikus pillanatokban jelentkezhet.

A nyár egyik legcsúcsabb okostelefonja a OnePlus 5, ráadásul a remek specifikációkat kellemes ár kíséri. Túl szép ez ahhoz, hogy igaz legyen, mondhatnánk, és valóban már érkeznek is a hírek a telefon kisebb-nagyobb hibáiról.

Nemrégiben egy fura kijelzőhibáról lehetett hallani, most viszont egy ennél kínosabb „bug” híre repült fel, és már az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is tapasztalták. Arról van szó, hogy ha hívják a OnePlus 5-tel a 911-es segélyhívó számot, akkor néhány másodperc után a telefon magától kikapcsol, majd újra indul.

Először egy amerikai felhasználó tette fel a Facebookra a jelenséget mutató videót, majd miután a posztja a redditen is megjelent, ott egy brit felhasználó állította, hasonlót tapasztalt ő is. Sok felhasználónál viszont jól működött a segélyhívás (csak bízni lehet benne, hogy nem kezdik a OnePlus 5 felhasználói tesztelni ezt a jelenséget, ami felesleges hívásokhoz vezetne), szóval összességében egyelőre csak néhány elszigetelt esetről tudni.

Valami probléma azonban mégis csak van, és bár a OnePlus még nem reagált, feltehetően elkezdték már a vizsgálatot. S mivel a OnePlus híres arról, hogy rendszeresen ad ki frissítéseket a készülékeire, várható, hogy ezt a hibát is hamarosan orvosolja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Összeesküvés-elméletre építi digitális szabadságharcát a kormány

Összeesküvés-elméletre építi digitális szabadságharcát a kormány

Rendőr hajtott autóval a tüntetők közé az Egyesült Államokban

Rendőr hajtott autóval a tüntetők közé az Egyesült Államokban

Kékhalált okozhat a Windows 10-ben egy linkre kattintás

Kékhalált okozhat a Windows 10-ben egy linkre kattintás