szerző:
hvg.hu

A következő napokban érdemes odafigyelni az iPhone-okra az apróhirdetések között és az aukciós oldalakon. Mint minden évben, idén is elszaporodhatnak az új iPhone-t ígérő hirdetések – már a hivatalos bemutató előtt is.

399 999 forintért kínált valaki egy iPhone 8S néven emlegetett új Apple-mobilt a HasználtAlma hirdetései között. Az oldal üzemeltetői ennek apropóján hívják fel mindenki figyelmét arra, hogy “senkinek ne jusson eszébe olyan badarság, hogy a hivatalos bemutató előtt iPhone 8 készüléket vásároljon”.

Az oldalra nagyecséri helyszínmegjelöléssel került fel a hirdetés, melyben egy 512 gigás tárhellyel szerelt “új, csak bemutatott” iPhone 8S-t (!) ajánlottak megvételre. A hirdetést az üzemeltetők törölték.

Az új iPhone-okat a várakozások szerint két hét múlva mutatja be az Apple, és köztük lehet egy jubileumi iPhone is, ami azonban biztosan nem a 8S nevet kapja. A szimplán csak iPhone 8-ként emlegetett mobilból egyébként a legutóbbi pletykák szerint lehet, hogy valóban készül majd 512 GB-os verzió. És hogy – a kiszivárgott, legalább valamelyest hihetőnek tűnő információk szerint – mit fog még tudni, arról itt olvashat.

Ha tudni szeretne az új iPhone-nal kapcsolatos fejleményekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!