szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Európa-szerte problémák vannak a Microsoft Outlook és Hotmail e-mail szolgáltatásaival. És úgy tűnik, még egy darabig fenn is áll majd a hiba, amely miatt sokan nem kapnak meg leveleket.

Tömegével panaszkodnak a felhasználók a különböző státuszvizsgáló oldalakon az Outlook és a Hotmail szolgáltatások hétfő délelőtt jelentkezett hibájára. A Microsoft elismerte már, hogy valóban gond van, "néhány" európai felhasználónál.

A nemzetközi beszámolók szerint valaki küldeni nem tud levelet, másnak a beérkező üzenetekkel van gond, illetve azzal, hogy nem érkeznek be a számára küldütt e-mailek. Olyan is van, akinél csak késik a levelek küldése és/vagy fogadása.

A probléma az outlook.com-os és a hotmailes címek mellett a Microsoft Office 365 szolgáltatását is érinti, így például a vállalati levelezőket is érinti a baj.

A Microsoftnál már dolgoznak a probléma elhárításán. Egyes brit kommentelők arról írnak, ők azt a tájékoztatást kapták, hogy 24 órába is beletelhet, mire sikerült úrrá lenni a helyzeten.

Ha tudni szeretne a fejleményekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!