szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Új, kiterjesztett valóság alapú funkció érkezett a Snapchatbe, amellyel feldobhatók az egyébként kommersznek tűnő fotók.

Egy frissítés után már el is érhető az iOS-es és androidos készülékekre a Snapchat újdonsága, a Sky Filters. Kiterjesztett valóság alapú szűrőkről van szó, amelyekkel egyébként hatodik születésnapját is ünnepli a fejlesztő.

Az új funkció automatikusan felismeri, ha egy képen égbolt van, és számos, akár naponta változó szűrőt kínál ennek megváltoztatására. Elég egy balra húzás, hogy a nappali égbolt helyett csillagosat lássunk, vagy szivárványt, esetleg viharfelhőket varázsoljunk az amúgy unalmasan kép égre.

©

Az új szűrők jóval realisztikusabbak, mint például a korábbi World Lenses, amellyel rajzfilmszerű animációt adhattunk a képekhez.

A Snapchatet 2011 óta folyamatos fejlesztések jellemzik, csupán ebben az évben 25-szört frissítették, és olyan új funkciók kerültek bele többek között, mint amilyen a Custom Sticker, a Search, a Shazam, a Paintbrush, a World Lenses, a 3D Bitmoji vagy most már a Sky Filters.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megint új diákhitelt vezetnek be Magyarországon

Megint új diákhitelt vezetnek be Magyarországon

Shane Tusup: Szeretem az országot, de szerintem az ország nem igazán szeret engem

Shane Tusup: Szeretem az országot, de szerintem az ország nem igazán szeret engem

A plasztikai sebészet is óriásit profitált a koronavírusból

A plasztikai sebészet is óriásit profitált a koronavírusból