szerző:
Papós Tamás
Tetszett a cikk?

Ezentúl nem kell a mobilt elővennie, ha randevúzni szeretne, a világ legnépszerűbb társkeresőjének online változata Magyarországon is elérhetővé vált.

A világ legnépszerűbb társkeresője, a Tinder ugyan mobilra termett, de bőven van arra is igény, hogy ne csak mobilon, hanem számítógépen is lehessen jobbra és balra húzni a jelölteket. Ezt felismervén a fejlesztők el is készítették az alkalmazás böngészős változatát, amit először csak néhány országban teszteltek, mostanra viszont az egész világon, így Magyarországon is elérhetővé vált.

©

A Tinder Online szolgáltatása ide kattintva használható, és ugyanazt tudja, amit a mobil alkalmazása: facebookos vagy telefonszámos regisztráció után lehet lájkolni a felhasználókat, és közös tetszésnyilvánítás esetén chatelni egymással.

Bejelentkezés után ugyanúgy látszódnak a jelöltek, mint mobilon, de számítógépen billentyűparancsok is segítik a használatot. A balra és jobbra nyillal természetesen ugyanazt lehet elérni mint a balra (nem tetszik) és jobba (tetszik) húzással mobilon, de itt még a felfelé nyíl is segít, hogy az épp megjelent profilt megnyissuk, a lefelé nyíllal pedig bezárhatjuk a profilt.

Az Enterrel lehet szuperlájkot adni, a szóközzel pedig a képek között váltogatni. A Tinder Online egyik előnye, hogy a jelöltek és az üzenetek egy helyen jelennek meg, hiszen a chatelés a képernyő bal oldalán érhető el, jobb oldalt pedig lehet válogatni a nők/férfiak közül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kiszámolták, mennyivel járulnak hozzá a bankok az élővilág pusztulásához

Kiszámolták, mennyivel járulnak hozzá a bankok az élővilág pusztulásához

Minden korábbinál nehezebb tárgyalások jöhetnek a 2021-es minimálbérekről

Minden korábbinál nehezebb tárgyalások jöhetnek a 2021-es minimálbérekről

120 év börtönre ítélték az amerikai szexszekta vezetőjét

120 év börtönre ítélték az amerikai szexszekta vezetőjét