szerző:
hvg.hu

Az alábbi Chrome-bővítmények köszönhetően időről időre megnézhetjük fényképeinket, anélkül hogy keresnünk kellene őket. Igaz, egy új lapot azért meg kell nyitnunk a Chrome böngészőben.

Sokan használják a Google felhőtárhelyét fotóik megőrzésére, és éppen erre épít a Photos New Tab nevű Chrome-bővítmény. A használata igen egyszerű, nem kell vesződni beállításokkal, tulajdonképpen csak le kell tölteni – innen.

Ha a települése után megnyitunk egy új lapot, azonnal egy mutatós fénykép kerül elő (még nem a sajátjainkból), viszont ha a Connect Google feliratra kattintunk, akkor engedélyezhetjük a bővítménynek (e-mail (Gmail) -címünk és jelszavunk megadása után), hogy inkább a mi fotóinkból válogasson.

©

Persze nincs baj, ha nem akarjuk kiadni az adatainkat, igaz, akkor mások – egyébként nagyon szép – felvételeiben gyönyörködhetünk egy-egy új böngészőlap megnyitásakor.

Ha máskor is tudni szeretne hasonlóan érdekes szoftverekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!