szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Úgy tűnik, hamarosan egy vagy akár két újabb Nokia okostelefon is bemutatkozhat

Bár korábban kétséges volt, hogy jelenik-e meg újabb Nokia telefon ebben az évben, azonban, írja a Nokiamob, a HMD meghirdetett holnapra egy rendezvényt, és ez felülírja az eddigi hiedelmeket. Az eseményt Kínában tartják, azonban arról, hogy milyen eszközről/eszközökről lehet szó, csak találgatások vannak.

©

Mivel az elmúlt hónapban két (TA-1041 és TA-1042 modellszámú) készülék is megkapta Kínában a tanúsítványt, még az is elképzelhető, hogy a HMD két eszközt fog bejelenteni. Vannak, akik szerint ez a 4, illetve 6 GB-os Nokia 8 lesz, ezeket ugyanis eddig nem árulták Kínában, annak ellenére, hogy eredetileg ott mutatták be először a Nokia 8-at.

Másrészről viszont a VTechgraphy rálelt egy kiszivárgott képre a kínai TMail online áruházból. A képen megjelenik a „qi”, ami kínaiul hetet jelent, és a szöveg azt mondja, három napon belül új Nokia-eszköz érkezik.

©

Könnyen lehet, hogy a Nokia 7-ről van szó, amelyik a jelenlegi híresztelések szerint háromféle változatban (3 GB/32 GB, 4 GB/32 GB, 4 GB/64 GB) láthatja meg a napvilágot. A Nokia 7 állítólag támogatja a HMD saját fejlesztésű, 3D hangélményt kínáló OZO audióját és a bothie funkciót (ezt a Nokia 8-ban ismerhettük meg, és megengedi a szelfi- és a hátoldali kamera képeinek egyidejű streamelését).

Két Nokia 8 vagy egy Nokia 7? Netán valami más? Holnap minden kiderül.

Ha tudni szeretne a fejleményekről, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!