szerző:
hvg.hu

Hogy lufi vagy sem, azt egyelőre nem tudni, mindenesetre mostanság szárnyal a kriptopénzek piaca. Nem véletlen, hogy sorra születnek az ezzel kapcsolatos appok.

Sokan ma már nem részvényekbe, hanem inkább valamelyik kriptovalutába fektetik a pénzüket, hogy azután lélegzetvisszafojtva figyeljék, hogyan fial a befektetés.

Jó néhány alkalmazás segíti már az eligazodást ezen a piacon, mi is mutattunk már kapcsolódó appokat. Például egy mobilalkalmazást, és egy olyan oldalt is, ahol egyszerre lehet nyomon követni a legfontosabb kriptopénzek árfolyamát.

©

Ezúttal egy Chrome-bővítményt mutatunk, amely azoknak a „befektetőknek” lehet hasznos, akik sokat böngésznek. A Cryptab innen tölthető le, és a települése után érdekes változást tapasztalhatunk a Chrome-ban. Ahányszor csak új lapot nyitunk meg, feltűnik a top 100 kriptopénz (köztük a Bitcoin, az Etherum, a NEO, a BitConnect) listája, logókkal, árakkal, százalékos árváltozás-mutatással, összértékkel egyetemben. Akár világos, akár sötét hátteret választhatunk, hogy ízlésünkkel egyezően láthassuk az árfolyamokat. Bármelyik kriptopénzre kattintva a forrásoldalra (Coinmarketcap) jutunk, ahol több kapcsolódó adatot is elérhetünk.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!