szerző:
hvg.hu

Az ügyességi, az autós és a zenés játékok zseniális ötvözése ez az ingyenes alkalmazás, érdemes próbára tennie benne magát, ha van pár szabad perce.

Az Androidra, iPhone-ra és iPadre is ingyenes Beat Racer játék kategóriáját nehéz meghatározni. Ügyességi appnak is lehet nevezni, autós játéknak is, és zenés szórakozásnak is – leginkább ezek zseniális és látványos ötvözése.

A játékmenet maga egyszerű, nem ettől tűnik ki a többi app közül, hiszen hátrafelé húzva az ujjunkat védekezhetünk a támadók ellen, előrefelé húzva az ujjat ugratni lehet, illetve jobbra is balra kanyarodni. A remek grafikájú játékban kerülni kell az akadályokat, amihez a szemünk mellett viszont a fülünket is érdemes használni.

©

A játékban ugyanis végig remek zenék szólnak, az akadályok, a pontok és a fegyverek pedig pont olyan sűrűn helyezkednek el, amilyen a zene ritmusa. Sőt, a zenék ritmusváltása általában irányváltást is jelez, így szinte érzésből is lehet játszani, egyszerre figyelve a ritmust és a pályát.

Természetesen minden pálya egyre nehezebb, de ezzel a zenék is egyre pörgősebbek lesznek.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!