szerző:
hvg.hu

Egy pofonegyszerű kis használati utasítást készítült az iPhone X új gombos és képernyőfunkcióinak gyors eléréséhez.

Sok éve pletykálják már, hogy az Apple leveszi az előlap jelentős részét foglaló Home gombot, és valóban, a szeptemberben bejelentett, péntek óta Magyarországon is kapható iPhone X előlapját már teljesen a képernyő fedi le. (Vagyis majdnem, ehm.) Mivel a Home gomb központi szerepet játszott az iOS operációs rendszerben, így hiányát különféle képernyős trükkökkel, illetve az oldalsó fizikai gombok benyomásával kellett pótolni. Hogy mi hogy hívható elő, illetve melyik gomb mire jó, ahhoz nyújt gyorsan átlátható segítséget a Joanna Stern által készített angol nyelvű puska.

©

Időközben megkaptuk egy olvasónktól a magyarított változatot is, íme.

©

Az iPhone X-est már a magyar szolgáltatók is árulják, legolcsóbb áraikat itt találja.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!