szerző:
hvg.hu

A Watch_Dogs pár éve az egyik legjobban várt játék volt. Hogy miért, azt talán már abból is ki lehet találni, ha röviden összefoglaljuk a történetét: amikor Batmanről kiderül, hogy igazából polgárőr és informatikus.

A Ubisoft által fejlesztett Watch_Dogs publikus története két évet is felölel. A játék 2013 egyik legjobban várt darabja volt. Amikor előléptek vele, akkor már négy és fél éve fejlesztették, de végül csak 2014-ben jelent meg.

A programot rövid ideig ingyen letölthetővé teszi a kiadó: erre az oldalra kell ellátogatni, ahol egy rövid (és ingyenes) Uplay-regisztráció után ingyen letölthető a játék telepítőfájlja. A promóció november 7-én (kedd) délután 4 órától november 13-án (hétfő) délután 4-ig tart. Az időbéli megkötés természetesen csak a játék letöltésére vonatkozik, játszani jövő hétfő után is bármikor ingyen lehet majd vele annak, aki időben lép.

A Watch_Dogs az okosvárosok nem is olyan távoli jövőjét vetíti elénk, egy olyan világot, ahol a privát telefonbeszélgetésektől kezdve a bankszámlákon át a jelzőlámpákig mindenre rálát a város operációs rendszere. Így viszont az is, aki képes betörni a rendszerbe. Ezen a ponton jövünk a képbe mi, a számítógépünk és egy remek játékhangulat.

A játékról írt kritikánkat itt olvashatja, itt pedig a Watch_Dogs már-már hihetetlen valóságbéli hátteréről talál érdekességeket.

Ha máskor is tudni szeretne ingyenessé váló fizetős programokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Térképre rakták, hol, ki hozza a karácsonyi ajándékot

Térképre rakták, hol, ki hozza a karácsonyi ajándékot

Februártól jönnek az új 500 forintosok

Februártól jönnek az új 500 forintosok

Államtitkárból lesz a Szerencsejáték Zrt. új vezére

Államtitkárból lesz a Szerencsejáték Zrt. új vezére

Momentum: jósolni sem lehet, mi fog ma este történni a tévészékháznál

Momentum: jósolni sem lehet, mi fog ma este történni a tévészékháznál

Durvul a Brexit-vita

Durvul a Brexit-vita

Szegedi kutatók rájöttek, hogyan lehet kitrükközni a baktériumok szuperképességét

Szegedi kutatók rájöttek, hogyan lehet kitrükközni a baktériumok szuperképességét