szerző:
hvg.hu

A Google-t is megérintette a Black Friday szele, ezért a Google Playben jó néhány alkalmazás lett olcsóbb a szokásosnál. Érdemes megnézni a listát, több igencsak jó appot is leértékeltek.

Miközben idehaza már a múlt héten pénteken megvolt az idei szezon első Black Friday-akciója, addig a tengeren túlon hivatalosan csak most, november 24-én veszi kezdetét a nagy karácsonyi leárazás. Úgy tűnik, a dologból a Google sem akar kimaradni, a Google Playben jó néhány játékot jóárasítottak, de vannak más kedvezmények is. És ezeket már most is el lehet érni.

A prémium játékok közül a Call of Duty: Black Ops Zombies, a LEGO Jurassic World vagy épp a Layton’s Mystery Journey is az eredeti árnál jóval olcsóbb lett. Az akciós játékokat itt lehet végigböngészni.

©

Nem csak játékokra hirdettek akciót: a Spotify-rivális Google Play Zenére például 4 hónap ingyenes használatot adnak, de alacsonyabb lett a Colorfy színezős alkalmazás havidíja is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!