szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az elektronikus levelezés elmaradhatatlan hozadékai a csatolmányok. Az alábbi Chrome-bővítménnyel ezeket kezelhetjük jóval hatékonyabban az eddigieknél.

A Dittach nevű Chrome-bővítménnyel egyszerűen érhetjük el Gmail-leveleink csatolmányait, méghozzá a levelező oldalsávját használva. A bővítmény innen tölthető le, és a települése után hozzáférést kér Gmail-fiókunkhoz, majd beköltözik az ikonja levelezőrendszerünk jobb felső részére. Egy kis időt eltölt leveleink átböngészésével, majd egy rövid áttekintést kapunk a bővítmény működéséről.

©

Ezután már birtokba is vehetjük a Dittachot, amely egy sávot jelent meg a levelezőrendszer jobb oldalán. Itt egymás alatt láthatjuk azokat a leveleinket, amelyekhez csatolmányok is voltak, ráadásul a csatolmányokról kis nézőképet is látunk. Szűrhetünk csatolmánytípusra (zene, video, fotó, pdf stb.), beállíthatjuk, hogy csak a beérkező, csak a kimenő vagy mindkét fiók levelei szerepeljenek a felsorolásban.

A csatolmány nézőképére kattintva kinagyítva is megnézhetjük a csatolmányt, illetve lehetőségünk van közvetlenül innen megnyitni az e-mailt. De akár le is tölthetjük, továbbküldhetjük vagy megoszthatjuk a csatolmányt.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírusos a svéd királyi család két tagja

Koronavírusos a svéd királyi család két tagja

25 millió forintot adott egy SMA-beteg kisfúnak a magyar válogatott kapusa

25 millió forintot adott egy SMA-beteg kisfúnak a magyar válogatott kapusa

Újabb kísérlettel ellenőrizhetik az AstraZeneca oltásának hatásosságát

Újabb kísérlettel ellenőrizhetik az AstraZeneca oltásának hatásosságát