szerző:
hvg.hu

Az alábbi oldalon anime stílusban készíthetünk avatart, akár fiú, akár lányalakot.

Ha nem akarunk  a fényképünkkel szerepelni valamelyik közösségi oldalon, akkor akár egy „helyettesítőt”, avatart is készíthetünk. Mi most egy olyan oldalt mutatunk, ahol anime (japán rajzfilm) stílusban tehetjük meg ezt.

©

Az Avachara oldalra fellépve választhatunk, hogy egy fiú vagy inkább egy lány bőrébe bújunk, majd lépésről lépésre felépíthetjük a figuránkat. Ez a fej kiválasztásával történik, majd erre tesszük rá a szemet, szemöldököt, orrot, szájat és persze a hajat. Ezután fel is öltöztethetjük a figuránkat, és különféle kiegészítőkkel is elláthatjuk. Végül hátteret is választhatunk, ami akár zászló is lehet.

©

Ha elégedettek vagyunk az avatarunkkal, akkor a fényképezőgép ikonra kattintva lementhetjük kétféle képnagyságban és formátumban.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!