szerző:
hvg.hu

Nem kell színezett kontaktlencsét venni ahhoz, hogy kipróbáljuk, hogyan néznénk ki barna, kék, zöld, sőt akár lila szemmel.

A SketchAndColor oldal „szem-átszínező” szekciója nem bonyolítja túl a dolgot, egyszerűan változtathatunk szemszínt (természetesen fotón), ha fellépünk ide.

Mindenekelőtt fel kell töltenünk egy olyan fotót, amelyen szembe néz az arc (a képet akár a saját gépünkről, akár a netről is feltölthetjük). Ki kell jelölnünk a bal (set left iris), majd a jobb szemet (set right iris), és mindkét esetben a kép alatti skálával (vagy akár az egérgörgővel) jól fel kell nagyítani a szemgolyót. Annyira, hogy a felajánlott kijelölőeszközzel körbe tudjuk venni.

©

Ezután következhet a színezés. Előre kiválogatott sablonokból is választhatunk (rengeteg ilyen van), de ha ezeket nem tartjuk túl extravagánsnak, még egy színkör is a rendelkezésünkre áll. Még a szín áttetszőségén is állíthatunk (csúszka balra).

©

A Done gombra kattintva fejezhetjük be a színezést, és az eredményt megoszthatjuk a Facebookon vagy akár le is tölthetjük maguknak.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!