szerző:
hvg.hu

Rövid időre ingyenes lett az alkalmazásboltokban egy jópofa flipper, amelyik a messzi-messzi galaxist, a Star Wars világát idézi.

Ezekben a napokban minden a Star Warsról, pontosabban a filmeposz nyolcadik részéről szól (ma van a bemutató az Egyesült Államokban), és nem lehet véletlen, hogy egy jópofa, a témához kapcsolódó appot is ingyenessé tettek az App Store-ban.

©

Az iOS-re és androidos készülékekre is letölthető Star Wars Pinball 5 egy flipperjáték, és flipperezés közben találkozhatunk a Star Wars ikonikus karaktereivel. Pontszámainkkal akár a Galaktikus Birodalmat, akár a Lázadók Szövetségét támogathatjuk, mert azért a harcnak még nincs vége.

A játék a Star Wars ötödik epizódjának világával érkezik, és alkalmazáson belüli vásárlásokkal lehet egyéb Star Wars flipperasztalokhoz jutni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Bicsérdi Ádám Kult

Bobafett is egy hátast dobott az új Star Wars-filmtől

Mármint nem az eredeti trilógia fejvadász-karaktere, hanem a nemrég hazatérő magyar rapper, aki szerint Az utolsó Jedik azt jelentheti a mostani gyerekeknek, mint amit az idősebbeknek az eredeti trilógia jelentett évtizedekkel ezelőtt.