szerző:
hvg.hu

Gyerekkorát idézheti fel ezzel a papírrepülős alkalmazással, ami egy klasszikus mobiljátékra hasonlít.

Emlékszik a Flappy Birdre? Óriási mobilsiker volt a játék, amelynek több változata is készült, de most találtuk meg a klasszikus app legjobb újragondolását: papírrepülős verziót, ami nehezített is.

Az Androidra ingyen letölthető Paper Plane remek szórakozás, hiszen a gyerekkorból jól ismert papírrepülő versenyeket idézi vissza, modern köntösben. Nem kell hajtogatni, indulásnál már kész a papírrepülő, ami halad is előre folyamatosan, “csak” a mozgását kell irányítani az ujjunk képernyőn tartásával és elengedésével, ugyanis szaggatott vonalak között kell átmennie, minden egyes sikeres kísérletért egy-egy pont jár.

©

Igen ám, de ha a vonalak szélét találja el a papírrepülő, akkor vége a játéknak. Ha nem megy át a szaggatott vonalon, akkor még lehet folytatni, de 3 életünk van, vagyis három alkalommal lehet kihagyni feladatot.

És ez még nem minden, ugyanis egy idő után már nem csak sima függőleges vonalakon át kell irányítani a papírrepülőt, hanem össze-vissza állnak a célok, sőt, mozognak is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!