szerző:
hvg.hu

Hamarosan arra is képes lehet az Apple Watch okosóra, hogy segítsen a háztartási gépek felügyeletében. Ehhez persze a Whirlpoolra is szükség volt.

A Whirlpool hamarosan érkező „connected” (mobileszközhöz csatlakoztatható) gépei lehetővé teszik, hogy a felhasználók akár távolról kommunikáljanak háztartási eszközeikkel, a sütőkkel, a mosó- és a szárítógépekkel. Ez az első eset, hogy a neves készülékgyártó az Apple Watchhoz és annak képességeihez igazította termékeit.

Ebben az évben több mint 20 ilyen, Whirlpool márkájú készülék kibocsátását tervezi a gyártó. A fogyasztók a Whirlpool app segítségével az Apple Watchról kommunikálhatnak majd ezekkel a gépekkel.

©

A sütőt el lehet indítani, látni lehet, hogy hol tart az aktuális sütési állapot, és az aktív ciklus alatt is különféle parancsokat lehet adni a sütőnek. A mosógépnél is szabályozni lehet a mosási opciókat, és függetlenül attól, hogy milyen típusú mosásról van szó, egyszerűen beállítható minden az okosóra segítségével. A szárítógépeknél is figyelemmel kísérhető. hogy elindult-e a ciklus, és azt is lehet látni az appon, hogy mennyi idő van hátra a szárításból.

A Whirlpool a CES-en is bemutatja új eszközeit.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!