szerző:
hvg.hu

Megszületett a Sony PlayStation 4 játékgépének új királya: a Horizon Zero Dawn minden más új PS4-exkluzív játéknál népszerűbb.

Csupán egy évvel a játék megjelenése után meghaladták a 7,6 milló példányt a Horizon Zero Dawn globális eladásai – jelentette a Sony. Ezzel az eredménnyel a Horizon Zero Dawn lett a legsikeresebb új PS4 exkluzív Sony játék franchise a PlayStation 4 konzol történetében.

©

Az általunk is tesztelt, holland fejlesztői munka eredményeként készült Horizon Zero Dawn egy gyönyörű és hihetetlen utópiába enged betekintést, ahol a tápláléklánc csúcsát uraló humanoidok helyét mostanra futurisztikus gépszörnyek vették át – olyan, porig rombolt világot teremtve, ahol a túlélésért folyó küzdelem a mindennapok alapvető részévé vált. Ezen a ponton csatlakozunk be mi, egy ködös múltú vadász, Aloy képében, aki legalább annyira kíváncsi az őt körülvevő életveszélyes közegre, mint amennyire mi, játékosok is.

Azóta már a játék kiegészítője is megjelent, a The Frozen Wilds DLC több órányi értékes plusz tartalommal fejeli meg az alapjáték egyébként is izgalmas világát.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!