szerző:
hvg.hu

Azt hihetnénk, hogy egy éjjeliszekrénynek csupán lepakolós funkciója lehet, azonban az alábbi bútordarab rácáfol erre a vélekedésre.

Az Indiegogón gyűjti az előrendeléseket a Smart Side Table nevű bútordarab, amelyik tulajdonképpen egy okos éjjeliszekrény. A felső lapjába ágyazva vezeték nélküli töltőpad van, amelyen két telefon is tölthető egyszerre. Emellett van rajta négy USB port és két 120 V-os kimenet, illetve még egy kábelrendező is.

Az éjjeliszekrény aljában egy termoelektromos hűtőfiók található, hogy az éjszaka közepén is legyen kéznél hűtött ital, alul pedig egy LED sor gondoskodik a diszkrét éjjeli megvilágításról.

©

Beépített Bluetooth hangszórók is vannak, így nincs szükség külön eszközre, ha este még zenét hallgatnánk vagy filmet néznénk az ágyban. Az éjjeliszekrény még egy sor fiókot is tartalmaz, rengeteg tárolási lehetőséget kínálva.

Sajnos a gyártó meglehetősen magasra szabta a sokoldalú bútor árát, 900 dollárt (körülbelül 230 ezer forintot) kérnek majd érte, amikor forgalomba kerül. Azonban a korai megrendelők 299 dollárért (76 ezer forintért) is hozzájuthatnak. A tervezett szállítási idő 2018 októbere.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!