szerző:
hvg.hu

Új kedvence van a torrentezőknek – derül ki a TorrentFreak elmúlt napok filmes letöltéseit összegző toplistájából. És berobbant mindenki kedvenc űroperájának legújabb része is.

Ha szokott torrentezni, tudjon róla, hogy a hosszú évek óta megszokott, számítógépre telepíthető kliensprogram helyett a böngészőből használható verziót fejlesztenek a világon legtöbbek által használt uTorrentből. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy másképp lehet majd letölteni, illetve lehet, hogy letölteni sem kell majd a torrenteket.

Az utóbbi napok legnépszerűbb filmes letöltéseinek toplistája:

  1. Jumanji – Vár a dzsungel
  2. Csillagok háborúja VIII: Az utolsó Jedik
  3. A víz érintése
  4. Kicsinyítés
  5. Thor: Ragnarök
  6. Fekete Párduc
  7. Ferdinánd
  8. A legnagyobb showman
  9. Az Igazság Ligája
  10. Tökéletes hang 3

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!