szerző:
hvg.hu

Érdemes egy próbát tenni az alábbi appal, és nemcsak azért, mert nagyon jópofán alakíthatjuk át vele videóinkat, képeinket, hanem azért is, mert egy rövid időre ingyenessé tették az App Store-ban.

Igazán jó értékeléseket kapott a felhasználóktól az App Store-ban a Videoshop – Video Editor nevű iOS-es alkalmazás, ráadásul rövid időre ingyenes, így megér egy próbát. Egy kép- és videoszerkesztőről van szó, bár érdemesebb inkább ez utóbbi célra használni.

Nehéz volna felsorolni az alkalmazás összes lehetőségét (érdemes kinek-kinek próbálgatni), úgyhogy most csak ízelítőként említünk meg néhányat. Részleteket vághatunk ki a videókból, de akár több videót is egybefűzhetünk, Különféle hanghatásokat adhatunk a klipekhez, az app több tucatnyi ilyet kínál fel. Megváltoztathatjuk a videó lejátszási sebességét, akár lelassíthatjuk, akár felgyorsíthatjuk.

©

Szövegeket írhatunk rá, vagy akár telefonunk mikrofonját használva, kommentálhatjuk a videón látottakat. A filmecskét akár 90 fokkal el is frogathatjuk. Különféle effektekkel animálhatjuk a videókat, amelyeknek még mélységet is kölcsönözhetünk.

Ha végül elégedettek vagyunk az eredménnyel, megoszthatjuk a legnagyobb közösségi oldalakon, chat-alkalmazásokban vagy akár e-mailben.

Ha máskor is tudni szeretne ingyenesen letölthető fizetős programokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!