szerző:
hvg.hu

Felfokozott várakozás előzte meg a Xiaomi új csúcstelefonjának érkezését, nem csoda tehát, hogy az első értékesítési adagot pár percen belül elkapkodták.

Egy héttel ezelőtt jelentette be a Xiaomi új csúcstelefonját, a Mi Mix 2S-t, amelyet sok különlegességgel ruháztak fel. Ez a telefon kapta meg először a Xiaominál a Snapdragon legújabb, 845-ös processzorát, mesterséges intelligenciával erősített dupla kamera került a hátoldalára, és kerámiaeszközként először támogatja a Qi vezeték nélküli töltést.

Ma indult a telefon első flash-értékesítése az online Mi Store-on, és a különböző színű és felszereltségű modellek csupán egy-két percig voltak készleten. A következő villámértékesítésre pénteken kerül sor.

©

Ami az árakat illeti, a 6 GB RAM/64 GB natív tárhelyes változat 530 dollárba (körülbelül 134 ezer forintba) kerül, a 6 GB/128 GB-os modell árcédulájára 580 dollárt (147 ezer forintot) írtak, a 8/256 GB-os modellért 636 dollárt (nagyjából 161 ezer forintot) kérnek. A csomagban ingyenes vezeték nélküli töltő is van, ami önmagában 15 dollárba (közel négyezer forintba) kerül.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!