szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Váratlanul kigyulladt egy iPhone múlt pénteken egy Las Vegas-i telefonszervizben. Egy biztonsági kamera rögzítette az eseményeket.

A videón látható, váratlanul lángra kapó eszköz egy iPhone 6s volt – számolt be az esetről az abcNews. Egy CCTV kamera rögzítette a történteket.

A készüléket állítólag azért vitték be, hogy kicseréljék a kijelzőjét. Szerencsére a szervizes épp nem ezzel a telefonnal foglalkozott a tűz felcsapásakor, amit nagy valószínűséggel az akkumulátor idézett elő. Nem történt személyi sérülés, az alkalmazott azonnal elrohant telefonálni, talán épp a 911-et hívta. Ezalatt a lángok elenyésztek, a telefon gyorsan kiégett.

Bár nem ez az első eset, hogy kigyullad egy iPhone, az iPhope 6s-ek akkumulátorait nem nagyon hozták összefüggésbe ilyen esetekkel. Ezzel együtt azt az Apple is elismerte, hogy ezek az akkuk már meglehetősen öregecskék. Az Apple egyelőre nem kommentálta a videót, de elképzelhető, hogy már vizsgálják az esetet.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Romániában soron kívül oltanak be 60 ezer pedagógust

Romániában soron kívül oltanak be 60 ezer pedagógust

Az örökkévalóságba visz el Chick Corea életműcsúcsa

Az örökkévalóságba visz el Chick Corea életműcsúcsa

"Kósa Lajos azt mondta, nyugodtan írjam alá, nem lesz bajom belőle"

"Kósa Lajos azt mondta, nyugodtan írjam alá, nem lesz bajom belőle"