szerző:
hvg.hu

Szinte csak kapkodjuk a fejünket, annyiféle gépet jelentett be a HP, az Envy-család egy sor új taggal bővült.

A prémiumkategóriás üzleti Elite PC-k új darabjai mellett számos Envy-masinát is bejelentett a HP. Valamennyiben megtalálható a HP Command Center, ami lehetőséget ad arra, hogy a felhasználók optimalizálják gépük teljesítményét, beállítsák a ventilátor zaját, a hőmérsékletet a CoolSense technológia segítségével. A szokásoknak megfelelően Bang & Olufsen audió van bennük, és Sure View kijelző-technológia segít a privátszféra védelmében.

A fémházba bújtatott Envy 13-ban nyolcadik generációs U sorozatú processzor dolgozik opcionálisan elérhető Nvidia MX150 grafikus kártyával. A kerete igen keskeny, de azért a webkamera elfér a kijelző tetején. Az Envy x360 13 az Envy 13 kettő az egyben változata, és AMD Ryzen 5 vagy Ryzen 7 processzor dolgozik benne. Ez azt is jelenti, hogy AMD Radeon Vega grafikus kártyával árulják.

Az Envy x360 15 – ahogy arra az elnevezése is utal, egy picit nagyobb gép. 15,6”-es 1080p-s 4K kijelzővel érkezik, de azért elmarad az egyéb 15”-es prémium laptopok mögött.

©

Az Envy 17-ben szintén Intel U sorozatú processzor dolgozik, Nvidia GeForce MX150 grafikus kártyával. Van rajta C-típusú USB port, három USB 3.1 port és HDMI 2.0 port.

©

Érkeztek még új AIO (minden egyben) PC-k, köztük egy 27”-es és az igen szép formatervezésű Curved AiO 34. Mindkét gépben Intel Core i7-8700T processzor dolgozik, dedikált Nvidia GeForce GTX 1050 grafikus kártya van bennük, és 4 GB-nyi GDDR5 RAM. Ezek az első olyan minden egyben gépek, amelyek összedolgoznak az Amazon Alexával.

Valamennyi gépet még ebben a hónapban elkezdik árulni. Az Envy 13 ára ezer dollártól indul, az Envy x360 13-é 760 dollártól. A 15”-es változatért (AMD-s) 750 dollárt kérnek, míg az Intel processzorosért 870 dollárt. Az Envy 17 legkevesebb 1050 dollárba fog kerülni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!