szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bemutatták a Surface Hub újabb változatát. A digitális tábla a szó szoros értelmében többfelhasználós lett, és egyfajta legóként több eszköz is egymás mellé építhető.

A Microsoft bejelentette a második generációs Surface Hub 2-t, egy 4K-s, 50,5”-es multitouch digitális rajztáblát. Ahogyan arra a neve is utal, egy második generációs eszközről van szó, a Surface Hub továbbfejlesztéséről. A készüléket az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy munkacsoportok használhassák, függetlenül attól, hogy fizikailag hol tartózkodnak a csoport tagjai.

A Surface Hub 2-nek beépített 4K-kamerái vannak, amelyek együtt forognak a 3:2 képarányú készülékkel. Egyébként több Surface Hub2 is egymáshoz illeszthető (akár függőlegesen, akár vízszintesen), és mivel a keretük igen vékony, nem zavaró az illeszkedésük, és így valóban óriási digitális tábla is kialakítható.

©

A Microsoft együttműködött a Steelcase-zel, hogy egy kerekeken guruló állványt alakítson ki, így az eszköz a mobil jelzőt is viselheti. A többfelhasználós üzemmódnak köszönhetően többen is aktívan használhatják ugyanazt a munkaterületet.

Az elsőgenerációs Surface Hubból több mint 5000 darabot adtak el 24 országban (elsősorban nagyobb vállalatoknak), és a redmondiak bíznak abban, hogy a Surface Hub 2 még sikeresebb lesz. Az eszközt ebben az évben kezdik el tesztelni választott üzleti partnerekkel. Jövőre kerülhet kereskedelmi forgalomba.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Azoknál is szorongást okoz a koronavírus, akik nem fertőződtek meg

Azoknál is szorongást okoz a koronavírus, akik nem fertőződtek meg

Újabb haladékot kapott a TikTok, még nem tiltják be Amerikában

Újabb haladékot kapott a TikTok, még nem tiltják be Amerikában

Tájképként küldték be a Red Dead Redemption 2 egyik képkockáját egy oregoni tévének, simán lehozták

Tájképként küldték be a Red Dead Redemption 2 egyik képkockáját egy oregoni tévének, simán lehozták