szerző:
hvg.hu

Képek és néhány részlet is kiszivárgott az új, bemutatkozás előtt álló BlackBerry Key2 telefonról.

A jól ismert kiszivárogtató, Evan Blass jóvoltából derült ki épp az utolsó pillanatban, hogy milyen is lesz a fizikai billentyűzetes BlackBerry Key2 telefon. A készüléket már nem a BlackBerrygyártja, hanem a kínai TCL (BlackBerry márkanév alatt).

Az alumínium keretes, műanyag hátlapú BlackBerry Key2 is azoknak készül, akik szeretik az ujjuk alatt érezni a billentyűzetet. Az eszköz nagyon hasonlít az elődjére, bár annál valamivel elegánsabb. Követve a piaci trendeket, immár duplakamerája van (16 MP + 8 MP), és állítólag Snapdragon 660 lapkakészlet dolgozik majd benne.

©

A kijelző méretéről egyelőre nem sokat tudni, mindenesetre az a hír járja, hogy a Gorilla Glass 4-gyel borított megjelenítő 4,5”-es marad. Kétféle opció közül lehet majd választani: 6 GB RAM/128 GB belső tárhely, illetve 4 GB/64 GB-os lehetőség. A natív tárhely microSD kártyával bővíthető. Az akkumulátora 3360 mAh-s lesz. A telefon Android 8.1 Oreót futtat majd.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!