szerző:
hvg.hu

A világ legmegdöbbentőbb, legviccesebb tényeivel szembesülhet egy okostelefonos alkalmazásban.

Hogy tényleg van-e összefüggés a szüzesség elvesztésének ideje és a későbbi pénzkereset között, vagy hogy másodpercenként valóban 28 258 felhasználó néz-e pornót a neten, azt nem tudjuk eldönteni, mindenesetre ezek is azok között az érdekes és meglepő állítások között vannak, amelyeket az UberFacts nevű iPhone-okra elérhető alkalmazás tár elénk.

A használatához némi angoltudásra szükség lesz, ennek birtokában azonban tíz kategória meghökkentő tényei között tallózhatunk. Valamennyi bejegyzéshez saját, jópofa illusztráció is tartozik, és azt is láthatjuk, hányan lájkolták az adott tényt. Ha mi is szeretnénk lájkolni, akkor regisztrálnunk kell, de az app e nélkül is remekül használható. Kommentálhatók is az állítások, így már csak az is érdekes lehet, ha elolvassuk mások megjegyzéseit.

Ha nagyon megtetszik valamelyik állítás, a jobb felső ikonra kattintva egy sor megosztási lehetőség közül választhatunk, a bal felső ikonnal pedig a már említett kategóriákat érhetjük el.

Arról pedig, hogy az app ne váljék unalmassá, a meghökkentő tények napi frissítése gondoskodik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!