szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Hiba kerülhetett a Facebook alkalmazásába, az androidos felhasználók közül sokak számára lényegében teljesen használhatatlanná vált az app.

Saját tapasztalatunk és a közösségi csatornákon feltűnt hibajelzések alapján is úgy tűnik, porszem került a fogaskerekek közé a Facebooknál. Jelenlegi ismereteink szerint a probléma kizárólag a mobilos Facebook-alkalmazásban van, ezen belül is főle androidos felhasználók tűnnek érintettnek.

A DownDetector státuszfigyelő oldalra érkező felhasználói jelzések alapján a hiba nem sokkal dél után jelentkezett először. Többféle készüléktípusnál is előfordul, hogy az app a megnyitása után 1-2 másodperccel, másoknál gyakorlatilag a megnyitás pillanatában összeomlik és kilép. Így a rendszer lényegében használhatatlan.

A Facebook többi telefonos alkalmazása, így a Messenger is zavartalanul működik. Szintén hibamentesnek látszik az asztali és a mobil webböngészős felület.

[Frissítés: a hiba csütörtök estére elhárult.]

Ha máskor is tudni szeretne a Facebook fontos történéseiről, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
És akkor sötétben tapogatózunk a Puskás Aréna alagútjában

És akkor sötétben tapogatózunk a Puskás Aréna alagútjában

Nincs megállapodás, keddtől veszélyben a műtétek Szegeden

Nincs megállapodás, keddtől veszélyben a műtétek Szegeden

Szovjet időgép: beültünk egy 492 kilométert futott régi Ladába

Szovjet időgép: beültünk egy 492 kilométert futott régi Ladába