szerző:
hvg.hu

Nem kell tucatnyi töltőkábelt magunknál tartani, az inCharge mindezeket ugyanis diszkréten helyettesíti. Az már csak kellemes ráadás, hogy szinte minden elektronikai eszközzel, így telefonnal és táblagéppel is kompatibilis.

Még javában fut az Indiegogón az InCharge nevű kis eszköz kampánya, de a közönség annyira ötletesnek találta, hogy a gyártásához szükséges 10 ezer dolláros költség 24 óra alatt összegyűlt, azóta pedig már gyorsan közelednek a 200 ezer dolláros határhoz.

Az inCharge egy multifunkciós töltőeszköz, amelynek több előnye is lehet: kis méretéből adódóan soha nem gubancolódik össze, nem törik meg, sőt a vizet is bírja. Használata egyszerű, mint bármely töltőé: az USB bemenettel rendelkező végét egy számítógéphez, a másikat pedig a tölteni kívánt készülékhez, például egy okostelefonhoz kell csatlakoztatni.

Univerzális eszköz lévén háromféle fejjel (Lightning, MicroUSB és USB-C) látták el, így androidos és iOS-rendszerű készülékek, táblagépek, hordozható akkumulátorok, és bluetooth-os eszközök is könnyedén tölthetők vele. Tervezői úgy alkották meg, hogy használata után egyszerűen össze lehessen csukni.

©

A kulcstartóhoz való hasonlítás nem véletlen, a kiegészítő ugyanis kulcscsomóra, de például táskára is ráakasztható, így biztosan nem hagyjuk otthon, és mindig kéznél lesz, amikor szükség lenne egy kis töltésre.

©

A mostani verziót – merthogy a termék a Farris Group nevű cég második ilyen eszköze – kétféle változatban dobják piacra: a Lightning és MicroUSB fejjel rendelkezőért 9 dollárt, azaz 2500 forintot kérnek, a hármast (Lightning, MicroUSB és USB-C) pedig 11 dollárért, vagyis 3000 forintért lehet megrendelni. Aki egyszerre többet venne, kedvezményt kap. A +3 dollárt (kb. 800 forintot) jelentő szállítást idén szeptemberre ígérik.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Thomas Melia a Gruevszki-ügyről: Ki fogja befogadni Orbánt?

Thomas Melia a Gruevszki-ügyről: Ki fogja befogadni Orbánt?

Az összeomlás forgatókönyvei: melyiktől kell igazán félnünk?

Az összeomlás forgatókönyvei: melyiktől kell igazán félnünk?

És akkor Varga Mihálynak támadt egy komoly gyanúja

És akkor Varga Mihálynak támadt egy komoly gyanúja

Háromszáz milliárdnyi Mészáros-vagyon vált láthatóvá

Háromszáz milliárdnyi Mészáros-vagyon vált láthatóvá

A Telekom ügyfele? Lehet, hogy épp most kapott ingyen 4 GB mobilinetet

A Telekom ügyfele? Lehet, hogy épp most kapott ingyen 4 GB mobilinetet

Egyik oldalon az alábecsült nők, a másikon az öntelt férfiak

Egyik oldalon az alábecsült nők, a másikon az öntelt férfiak