szerző:
hvg.hu

A bivalyerős akkuval szerelt Xiaomi Mi Max 3-at a maga valójában bemutató renderelt képeket a legilletékesebb személy tette fel a kínai Weibo oldalra.

Ahogy már jeleztük, holnap mutatnak be egy új Xiaomi telefont, amelynek – a cégtől megszokott jó ár-érték arányon kívül – az a különlegessége, hogy a felhasználók egyik legfontosabb igényére koncentrál, a minél hosszabb akkus működési időre. Ezért is került bele egy, az okostelefonok világában igencsak szokatlan 5500 mAh-s akkumulátor.

Hogy a telefon ennek ellenére dizájnos marad, arról már próbáltak megnyugtatni a korábbi kiszivárogtatások, most viszont azt is láthatjuk, valójában hogyan is fog kinézni a készülék. A renderelt képek tulajdonképpen hivatalosnak mondhatóak, hiszen nem más tette fel ezeket a kínai Weibo oldalra, mint a Xiaomi társalapítója és jelenlegi elnöke, Bin Lin. A képek több szögből is mutatják a telefont, igen kevés részletet hagyva a képzeletre. Az is kiderül, hogy a phablet kék, fekete és arany színben érkezik. Íme néhány közülük ízelítőként.

©
©
©

Egy poszter is megjelent a telefonról a várható specifikációkkal, amelyek megfelelnek a korábban napvilágra kerülteknek.

©

Ezen még az ár is látható, ami jóval kevesebb a korábban becsültnél: a legolcsóbb modell 1099 jüanba, azaz körülbelül 45 ezer forintba kerülne, míg a legdrágábbért 1999 jüant, azaz 83 ezer forintot kellene fizetni.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!