szerző:
hvg.hu

Újabb ingyenes hétvégét hirdetett Overwatch nevű FPS-éből a Warcraft és Diablo játékokat is fejlesztő Blizzard Entertainment. A kedvezményes időszak már elindult, bárki bekapcsolódhat, aki letölti és telepíti PC-jére a programot.

Két évvel ezelőtt jelentette meg Overwatch nevű újdonságát a Blizzard, amely hamar népszerűvé vált: az FPS (first person shooter) típusú programokhoz sorolható játékban 28 különböző és képességű hős bőrébe bújva csatázhatunk egymással. Az élmény a pc-s videojátékok két klasszikusához, az Unreal Tournamenthez és/vagy a Quake-hez hasonló, a Blizzardtól már megszokott grafikai világgal.

Az Overwatch-ból korábban több alkalommal is hirdetett próbaidőszakot a fejlesztő, és most egy újabb ilyen hétvége kezdődött: július 26-tól július 30-ig bárki játszhat vele, aki letölti és telepíti számítógépére a programot. Az ingyenes időszak alatti játékidőt nem korlátozzák (vagyis mindenki annyi időt tölt vele, amennyit akar), az elért eredmények pedig megmaradnak, így vásárlás után a már megszerzett trófeák automatikusan átkerülnek az éles profilba.

A játékot a Battle.net kliensen keresztül lehet letölteni. Ha nincs még ilyen fiókja, az alkalmazást ide kattintva szerezheti meg, felhasználói nevet pedig itt tud regisztrálni, ezek szintén nem kerülnek pénzbe. A kliens telepítése után az app baloldali részén keresse ki az Overwatch-ot, majd a legördülő listából válassza ki az európai régiót. A telepítés az internetkapcsolat sebességétől függően eltarthat egy ideig, utána viszont nincs más tennivaló, a Play gombra kattintva azonnal indítható a játék.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Kézilabda-vb: óriásit küzdött, de kikapott a svédektől a válogatott

Kézilabda-vb: óriásit küzdött, de kikapott a svédektől a válogatott

Rendőrkadétokat robbantottak fel Bogotában

Rendőrkadétokat robbantottak fel Bogotában

Kizárhatják a Barcelonát a Király Kupából

Kizárhatják a Barcelonát a Király Kupából

Zsebből vennének tankönyvet a szülők, ha nem elég jó az állami

Zsebből vennének tankönyvet a szülők, ha nem elég jó az állami

A cégek 70 százaléka átveri a dolgozóit vagy a munkaügyi ellenőröket

A cégek 70 százaléka átveri a dolgozóit vagy a munkaügyi ellenőröket

Újítást tesztel a BKK a jegyautomatáknál

Újítást tesztel a BKK a jegyautomatáknál