szerző:
hvg.hu

Már ismerjük a frissén bejelentett első OLED-kijelzős Sony-csúcstelefon, az Xperia XZ3 méreteit, jobban el tudjuk képzelni, ha más telefonokkal hasonlítjuk össze.

Az idei berlini szórakoztatóelektronikai kiállítás, az IFA 2018 keretében mutatta be a Sony az új, OLED-kijelzős csúcsmobilját. Mi is kézbe vehettük, és részletes benyomásinkat itt olvashatják róla.

Ez a Sony első OLED-kijelzős telefonja, és ezzel szállt be a 18:9 képarányú eszközök világába. A Phone Arena ezúttal is elvégezte szokásos összehasonlítását, amiből jól látható, mekkora is valójában az Xperia XZ3, olyan telefonokkal összevetve, mint a Galaxy Note9, az iPhone X, az LG G7 a Galaxy S9 vagy az előd, a Sony Xperia XZ2.

©

Nemcsak relatív összehasonlításban, hanem valódi nagyságukban is megnézhetjük a készülékeket, sőt a Type in to add a phone gombra kattintva a saját telefonunk típusát is beírhatjuk, s amellé „állítva” gondolhatjuk át, hogyan férne el a kezünkbe a Sony újdonsága (feltéve persze, hogy hajlandók lennénk több mint 900 dollárt adni érte).

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!