szerző:
hvg.hu

Egy időre ingyenessé tette Hitman: Sniper címmel fejlesztett mobiljátékának androidos kiadását a Square Enix. Akit érdekel, siessen, az akció péntektől már nem él.

A Hitman játékok főhőse, a 47-es ügynök az elmúlt évek során rengeteg programban tűnt fel. Népszerűségét mi sem mutatja jobban, hogy a felhasználók a sokadik rész után is képtelenek megunni, amely folyamatosan új játékváltozatok elkészítésére sarkallja a fejlesztő Square Enixet.

Bár a Hitman: Sniper címmel készült verzió nem új (eredetileg 2015-ben jelent meg), a folyamatosan érkező frissítések révén mindig találni benne felfedezni valót. A játékosok igen hálásak is ezért: egy március végi adat szerint már több mint 10 milliószor töltötték le, és ez a szám azóta valószínűleg csak nőtt. A Square Enix ezért rövid ideig leértékelte az egyébként 399 forintos programot, melyet szeptember 6-án (csütörtökön) még ingyen letölteni a Play áruházból. A kedvezmény kizárólag az androidos eszközökkel rendelkezőket érinti, és arról egyelőre nincs hír, hogy iOS-en esetleg számítani lehet-e hasonlóra.

A játékban szó szerint távoli megbízások várnak ránk, hiszen mesterlövészként kell boldogulnunk. A fejlesztők 150 megoldásra váró feladattal pakolták tele az összességében 76 százalékos értékelésen álló Hitman: Snipert. Nem tökéletes, de mivel ingyenes, és bőven akad benne elintéznivaló, egy próbát mindenképp megér.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, kövesse a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!