szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár olcsóknak igazán nem mondhatók az új iPhone-ok, a vásárlói fogadtatás meglepően pozitív. Dől is a pénz az Apple-höz.

Több mint egymillió mobilalkalmazás adatainak vizsgálatával következtetett a Flurry Analytics az iPhone Xs- (és Xs Max-)eladásokra, egyúttal össze is vetette ezt a tavaly ősszel bemutatott iPhone X és iPhone 8-ak iránti vásárlói érdeklődéssel.

Úgy tűnik, várakozáson felül teljesít az iPhone Xs, olyannyira, hogy az értékesítés első hetében már lekörözte a tavalyi modelleket. Ráadásul a 2018-as iPhone-okból hét százalékkal több bevételre tett szert az Apple, mint ugyanannyi idő alatt az elődeikből. Bejött tehát az Apple árpolitikája, s reménykeltő lehet számára, hogy még az ünnepi szezon előtt állunk, és még az iPhone Xr sem jelent meg.

Persze bármilyen sikeresek is az iPhone Xs-eladások, a nagy kedvenc, az első számú favorit továbbra is az iPhone 7 – jelenleg övé az iPhone-piac 15,4 százaléka.

Az iPhone Xs Max kijelzőjét egyébként az eddigi legjobb okostelefon-displayként jellemezte a képernyő-tesztelő és -kalibráló DisplayMate Technologies, viszont a Consumer Reports szerint a jelenlegi legjobb okostelefon továbbra is a Samsung Galaxy Note9 – jegyzi meg a 9to5 Mac.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A magyar fertőzöttek nagy része a 40 alatti korosztályból kerül ki

A magyar fertőzöttek nagy része a 40 alatti korosztályból kerül ki

Szlovákia kiutasított három orosz diplomatát

Szlovákia kiutasított három orosz diplomatát

Melyik is a leggyorsabb Tesla jelenleg? – videó

Melyik is a leggyorsabb Tesla jelenleg? – videó