szerző:
hvg.hu

Tarifarendszerének megújításával egy időben 150, illetve 300 megabitesre emelte az internetszolgáltatásai sebességét a UPC. A szolgáltató új Wifi Power Pack rendszer segítségével pedig lehetőséget biztosítanak a wifi jelerősségének és lefedettségének az eddigieknél sokkal egyszerűbb növelésére is.

Az eddig 120 Mbit/s-os csomagot ezentúl 150 Mbit/s sebességgel értékesítik, a 240 Mbit/s-os Happy Home-tarifáknál pedig 300 Mbit/s gyorsaságú internetet adnak – közölte a tavaly bevezetett díjcsomagrendszerét megújító szolgáltató.

A másodpercenként 150, 300, illetve akár 500 megabites letöltési sebességet biztosító díjcsomagok mellé már komplex wifirendszert is kínál a vállalat. A Wifi Power Pack nevű csomagban igényelhető úgynevezett wifi boosterek hatalmas könnyebbséget jelenthetnek, hiszen segítségükkel az otthon routertől távolabb eső pontjaira is elvihető a stabil, gyors internetet biztosító wifijel. A UPC hangsúlyozza: mindez pedig további wifi router telepítése, illetve fúrás és falbontás nélkül oldható meg úgy, hogy ezek az eszközök a már meglévő elektromos hálózaton keresztül továbbítják a UPC Connect Box nevű modemének jeleit – csupán a konnektorhoz és a kábelmodemhez kell csatlakoztatni őket. (Ilyesmire egyébként már a szolgáltatófüggetlen, újfajta routerrendszerek is képesek.)

©

A megújult Happy Home ajánlatokban szélesebb televíziós csatornaválasztékot is találnak az előfizetők. A Comfort digitális kábeltelevízió csomagban 95, a Premiumban pedig 148 digitális tévécsatornát kínál a UPC, amelyek egy része HD minőségben érhető el, illetve a Műsorvisszanéző funkció segítségével 7 napon belül, külön felvétel beállítása nélkül újranézhetők a műsorok. Szintén újdonság, hogy a UPC Videotár eseti videó kölcsönzője, a Filmtár már a Horizon típusú set top boxot használó ügyfelek számára is elérhető.

[Frissítés: Cikkünk korábbi verziójában azt állítottuk, hogy a sebességnövelés a meglévő előfizetőkre is vonatkozik. A UPC pontosításából kiderült, hogy ez nem így van. A gyorsítás csak a megújított Happy Home díjcsomagokra érvényes, vagyis azoknál, akik új ügyfélként rendelik meg a megújított csomgokat, vagy a régebbiekről ezekre váltanak.]

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Csak most vette észre a Pentagon, hogy hónapokkal ezelőtt ellopták 30 ezer katonájuk személyes adatát

Csak most vette észre a Pentagon, hogy hónapokkal ezelőtt ellopták 30 ezer katonájuk személyes adatát

Sokan igazságtalannak tartják, hogy az idősek kevesebb ápolási díj emelést kapnak

Sokan igazságtalannak tartják, hogy az idősek kevesebb ápolási díj emelést kapnak

Kiskunfélegyházán lehet az új magyar fegyvergyár

Kiskunfélegyházán lehet az új magyar fegyvergyár

Tompa Andrea: Veszélyes egy magányos zsarnokot felelőssé tenni egy rendszerért

Tompa Andrea: Veszélyes egy magányos zsarnokot felelőssé tenni egy rendszerért

Meghalt Baleczky Annamária

Meghalt Baleczky Annamária

A Lukoilról talán hallott, de melyik a többi orosz topvállalat?

A Lukoilról talán hallott, de melyik a többi orosz topvállalat?