szerző:
hvg.hu

Az okostelefonos háttérképek egyedi ruhába öltöztetik a készülékünket. Persze hogy szeretjük váltogatni ezeket a képeket, főleg ha olyan fotók közül választhatunk, amelyek nagyfelbontásúak, szépek, különlegesek. Épp ilyeneket kínál a Google most frissített alkalmazása.

A Google Wallpapers (Háttérképek) alkalmazást előre telepítik a Pixel telefonokra, és 2016, azaz az első Pixel-modell megjelenése óta, a Google időnként frissíti is az appot. A Pixel 3 telefonok New York-i bemutatójával párhuzamosan egy újabb update-re került sor, és ami kedvező: az alkalmazás nem csak a Pixelek kiváltsága, ugyanis bárki letöltheti androidos telefonjára.

Szemet gyönyörködtető felvételek kerültek a gyűjteménybe, például az űrből (a NASA Image Libraryből kölcsönözve), de vannak újabb virágfotók, tájképek, Google Earth-felvételek. A legtöbb új kép az Art (Művészet) kategóriába került, elsősorban absztrakt alkotásokról van szó.

©

Az új hátterek elérhetővé válnak, amint valaki elindítja a már letöltött alkalmazást, aki pedig ezt eddig nem tette volna meg, az innen pótolhatja. Az app ingyenes, és reklámom sem bosszantják a felhasználót. Ha önnek iPhone-ja van, és szeretne naponta változó, igen szép háttérképeket kapni különböző kategóriákban, akkor próbálja ki a Skywall Pro appot, igaz, erre egy picit áldozni kell.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Kövér üzent a fiatal tüntetőknek: Nőjenek fel

Kövér üzent a fiatal tüntetőknek: Nőjenek fel

Kora reggel sajtótájékoztatót tartanak az MTVA-t "elfoglaló" ellenzékiek

Kora reggel sajtótájékoztatót tartanak az MTVA-t "elfoglaló" ellenzékiek

Itt az új golyóstoll, amellyel nem csak fejjel lefelé lehet írni, de akár víz alatt is

Itt az új golyóstoll, amellyel nem csak fejjel lefelé lehet írni, de akár víz alatt is

Vlagyimir Putyin Kiszel Tünde nyomába eredt

Vlagyimir Putyin Kiszel Tünde nyomába eredt

Bristolban is szólt az Orbán, takarodj!

Bristolban is szólt az Orbán, takarodj!

Olcsóbb lesz a gázolaj

Olcsóbb lesz a gázolaj