szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Ha ezt telepíti a Gmailhez, minden e-mail mellett automatikusan látszódik a feladó vagy címzett minden fontos online elérhetősége.

A Gmail az e-mailekben található címeket, telefonszámokat és egyéb kapcsolati adatokat linkeli, vagyis egy érintésre működik az e-mail küldése és a telefonhívás indítása. Ez tényleg jól jön, de még jobb lenne, ha például a levél feladójának vagy címzettjének összes netes elérhetőségét automatikusan látnánk. Ehhez nyújt segítséget a Contacts+ for Gmail nevű Chrome-bővítmény.

Telepítés után megjelenik egy új lap, ahol be kell jelentkezni a Google-fiókkal, majd a Gmail máris máshogy néz ki. Jobb oldalt ugyanis megjelenik egy sáv, amelyen az épp olvasott e-mail feladójának vagy címzettjének online elérhetőségei látszanak, minden elérhető közösségi médiás linkkel.

©

Természetesen ez akkor is működik, ha több címzettje van egy levélnek, ez esetben a címzettek között annak a nevére kell kattintani, akinek az elérhetőségeire kíváncsiak vagyunk.

Nem csak személyes profilok esetében működik a szolgáltatás, hiszen a cégektől kapott levélben is láthatók az adott vállalat fontosabb online elérhetőségei.

©

Külön hasznos a telepítéssel érkező új felületen, hogy a tetején van egy kereső, amellyel a gmailes kontaktjaink között lehet keresni.

Ha máskor is tudni szeretne hasznos programokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Mészároséké az egész Euro Generál, a kisbefektetők hoppon maradnak

Mészároséké az egész Euro Generál, a kisbefektetők hoppon maradnak

A Microsoft most elkölt 2300 milliárd forintot – alig kottyan meg neki

A Microsoft most elkölt 2300 milliárd forintot – alig kottyan meg neki

Videón, ahogy megkínozzák a Microsoft androidos telefonját

Videón, ahogy megkínozzák a Microsoft androidos telefonját