szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Különös hiba ütötte fel a fejét a Facebook szolgáltatásában szerda délután. A hibát, úgy tűnik, főleg Európában, azon belül Magyarországon is tapasztalják a felhasználók.

Váratlanul kilépteti a felhasználók egy részét a Facebook. A problémát mi is tapasztaltuk, de Európa-szerte sok felhasználó, illetve azok tapasztalataira támaszkodó sajtójelentés is beszámol róla.

Az érintett felhasználók egy részének ráadásul nem csupán kis kellemetlenséget okoz a hibajelenség, a kiléptetés után ugyanis nem engedi őket belépni (visszalépni) a Facebook. A brit The Independent azt írja: ilyen esetben a rendszer a belépési kísérlet után azt jelzi ki a felhasználónak, hogy valamiért új jelszót kell generálnia. Az ehhez tartozó link e-mailben érkezik, ezt ígéri a Facebook, viszont a felhasználói tapasztalatok szerint ezután sem működik a belépés.

A webes szolgáltatások állapotát monitorozó DownDetector szerint a probléma leginkább az európai felhasználókat érinti.

©

Legutóbb akkor volt példa tömeges kijelentkeztetésre a Facebookon, amikor kiderült, hogy egy támadó 50 millió felhasználó adataihoz férhetett hozzá.

Jobb, ha ellenőrzi: így nézheti meg, hogy más is belépett-e a Facebookjába.

Ha értesülni szeretne, amikor kiderül, hogy mi történt, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírusosoknak írtak letölthető betegtájékoztatót a Semmelweis Egyetem orvosai

Koronavírusosoknak írtak letölthető betegtájékoztatót a Semmelweis Egyetem orvosai

„Hatalmas felkiáltójelet” lát a vasárnapi járványadatokban a víruskutató

„Hatalmas felkiáltójelet” lát a vasárnapi járványadatokban a víruskutató

Nagy Blanka otthagyta a Momentumot

Nagy Blanka otthagyta a Momentumot