szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bár a cupertinói gyártó nincs ott a Las Vegas-i technológiai szakkiállításon, a CES-en, azért megtalálta a módját, hogyan irányítsa a figyelmet saját magára. És az iPhone-okra.

A technológiai újítások iránt érdeklődők tekintete ilyenkor Las Vegas felé fordul, hiszen ekkor zajlik a világ legnagyobb technológiai szakkiállítása, a CES. (A rendezvényen mi is ott vagyunk, hozzuk majd a friss híreket.)

Bár a négynapos show még nem is igazán kezdődött el, azért most is van miről írni, ehhez ráadásul az Apple-nek is köze van – annak ellenére, hogy a cupertinói gyártó soha nem vesz részt rajta, hiszen termékeit saját eseményein mutatja be. Az Apple azonban gondoskodott róla, hogy valamilyen formában ott legyen Las Vegasban, és róluk beszéljenek: egy óriásplakátot kihelyezve a konkurencián élcelődnek, az apropó pedig az utóbbi idők adatszivárgásai.

©

A hirdetmény ki is emeli, hogy az iPhone-t használóknak nem kell aggódniuk, hogy személyes adataik egy hiba miatt bármikor rossz kezekbe kerülnének. “Ami az iPhone-odon történik, az ott is marad” – szól a plakáton lévő szöveg.

Mivel sok gyártó, köztük az androidos világ néhány képviselője is a CES-en leplezi le idei fejlesztéseit, az üzenet nem is lehetne egyértelműbb: az Apple szerint saját platformja sokkal biztonságosabb, mint más technológiai óriásvállalatok rendszerei, gondolván itt a Google Androidjára és az elmúlt hónapokban igen sok adatszivárgást elszenvedő Facebookra.

Az persze más kérdés, hogy a hirdetés inkább az Apple-nek fontos, főleg most, hogy kiderült, tényleg nem fogynak annyira jól az idei iPhone-ok.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Utazás az 1960-as, 1970-es évek hazai „másszínházi” világában

Utazás az 1960-as, 1970-es évek hazai „másszínházi” világában

Húszmilliárdnyi állami reklámpénz landolhatott tavaly a TV2-nél

Húszmilliárdnyi állami reklámpénz landolhatott tavaly a TV2-nél

Kidobott karácsonyfákból készítenek üdítőt Észtországban

Kidobott karácsonyfákból készítenek üdítőt Észtországban