szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Több bolt szórólapjai sorakoznak az alábbi, csak nemrég megjelent alkalmazásban, így mindig magánál tarthatja őket. De nem csak ezért érdemes letölteni.

Néhány napja indult hódító útjára egy nagyon hasznos androidos alkalmazás, de máris több mint 400 ember gondolta úgy, hogy megérdemli a legmagasabb pontszámnak számító öt csillagot, annyira jó ötletről van szó – még úgy is, hogy igazából egyetlen dolgot kínál.

Az akciós újság és katalógusok nevéből adódóan egyetlen felületre zsúfolja a magyarországi bevásárlóközpontok és üzletek szórólapjait, kedvezményeit, a felhasználó pedig a képernyőt suhintva tud közöttük válogatni. A Play Store-ban olvasható egyik visszajelzés szerint az alkalmazásban sokszor hamarabb jelennek az adott bolt akciói, mint hogy kiérne a szórólap.

©

Az ingyenes alkalmazás városok szerinti bontásban is mutatja az aktuális újságokat, emellett másra is lehetőségeket ad: a felhasználók elmenthetik kedvenc boltjaikat, de szűrhetnek kategóriára és adott termékre is, az akciók indulásáról pedig értesítés is kérhető.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Márki-Zay kétharmados ellenzéki többséget vizionál 2022-re

Márki-Zay kétharmados ellenzéki többséget vizionál 2022-re

Toyota Celica GT-Four WRC: kipróbáltuk a japán legendát

Toyota Celica GT-Four WRC: kipróbáltuk a japán legendát

Már online is lehet ruhát próbálni

Már online is lehet ruhát próbálni